Hozzávalók

  • 1,5 kg nyúl
  • 10 dkg zsír
  • 10 dkg szalonna
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 1 sárgarépa
  • 1 gyökér
  • 10 dkg vargánya
  • babérlevél
  • bors
  • kakukkfű
  • fehérbor
Elkészítési idő 60 perc
Adag 4

Vargányás házinyúl

A nyulat feldaraboljuk, kipirított szalonnára dobjuk a feldarabolt hagymával, babérlevéllel, borssal, kakukkfűvel puhára pároljuk. Amikor a nyúl már puha kivesszük, a zöldségeket leturmixoljuk, fehérborral ízesítjük és kiforraljuk a vargányagombával együtt.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból