Hozzávalók

  • 60 dkg pulykamell
  • 3 db alma
  • 5 dkg durvára vágott dió
  • 1 db camembert sajt
  • 2 dkg vaj
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez
Adag 4

Almával – camamberttel – dióval töltött pulykamell

A pulykamellből négy nagy szeletet vágunk, vékonyra klopfoljuk és mindkét oldalát besózzuk. Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk és felszeleteljük. Serpenyőben kevés vajon a diót elkezdjük pirítani, majd hozzáadjuk az almát és megpároljuk. Lecsepegtetjük, tálba tesszük és összekeverjük a kockára vágott camambert sajttal. Elosztjuk négyfelé, beletesszük a pulykaszeletekbe és felgöngyöljük. Bepanírozzuk, azaz lisztbe, felvert tojásba és morzsába forgatjuk. Nem túl forró olajban barnára ropogósra sütjük.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból