Hozzávalók

  • 1 cs. bacon,
  • ½ dob 16/20 black tiger garnélarák,
  • 1.5 dl olívaolaj,
  • 1 db lime,
  • 2 db avokadó,
  • 1 cs. toastkenyér,
  • 2-3 gerezd fokhagyma,
  • 1 cs. bors,
  • 1 cs. só
Elkészítési idő 60 perc
Adag 4

Avokádós garnélatapas

A lime levét olívaolajjal és fokhagymával összekeverjük, a felébe beleforgatjuk a megpucolt garnélákat, és állni hagyjuk. A másik felébe a feldarabolt avokádót forgassuk be. A garnélákat betekerjük egy darab baconbe, pálcikával átszúrjuk, és megpirítjuk. A toastkenyereket feldaraboljuk, megpirítjuk, és a nyársakkal rászúrunk egy-egy darab avokádót.

Receptek

Bacalhau confitado

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Hotate no saute

Tovább

Terre & mer

Tovább

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból