lazactatár recept

Hozzávalók

  • 600 g lazacfilé
  • 1 salottahagyma
  • 1-1 evőkanál kapor
  • snidling
  • olívaolaj
  • citromhéj
  • bors
Elkészítési idő 15 perc
Adag 6 főre

Lazactatár

Kockázzuk fel apróra a lazacfilét. Tegyük ugyanezt a salottahagymával és a zöldfűszerekkel is.
Mindent keverjünk össze egy edényben, és marináljuk egy kis olívaolajban. Tegyünk hozzá egy kevés citromhéjat.
Végezetül fűszerezzük sóval és borssal ízlés szerint. Keverjünk össze mindent, és tálaljuk ízlésesen, például kicsi palacsintakosárkákban.

Receptek

Bacalhau confitado

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Hotate no saute

Tovább

Terre & mer

Tovább

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból