Hozzávalók

  • 10 dkg áfonya
  • 10 dkg szeder
  • 10 dkg eper
  • 10 dkg málna
  • 5 dkg porcukor
  • 50 dkg mascarpone
  • 1 db citrom
  • 1 dl tejszín
  • 1 vanília rúd
Adag 4

Piros gyümölcsök, mascarponéval

A tejszínt habbá verjük. Hozzáadjuk a kikapart vaníliát, cukrot és a citrom reszelt héját. Egy üvegpohárban rétegezzük a gyümölcsöket a mascarpone krémmel. Tálalásig hűtőbe tesszük (minimum fél órára).

Receptek

SARAMURĂ DE CRAP CU MĂMĂLIGĂ

Tovább

Sopa Mallorquina

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Polędwica na purée chrzanowo

Tovább

HIN HTOTE FINOMSÁG

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból