Hozzávalók
Rozmaringos-kakukkfüves bárányborda
A húst a bordacsontok mellett felszeleteljük.
A citrom levét kifacsarjuk, elkeverjük az olajjal, a húsra öntjük, és néhány órán át letakarva pihentetjük.
Felforrósított serpenyőben minden szeletet aranyszínűre pirítunk, kiszedjük, és meghintjük sóval, frissen durvára őrölt borssal. A bordacsontok végeit alufóliába csomagoljuk, mindent tepsibe tesszük. Ráöntjük a pácolás és a sütés után visszamaradt citromos olajat, beletesszük a megtisztított fokhagymát, néhány rozmaring- és kakukkfűágat.
Előmelegített, 180 fokos sütőben 10-15 percig sütjük. A sütőből kivéve eltávolítjuk a csontvégekről a fóliát, és a húst friss rozmaring- és kakukkfűágakkal díszítve tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból