Hozzávalók
Vermicelles (gesztenyepüré)
Főzzük a gesztenyét a tejben kb. 15 percig, amíg jó puha nem lesz, aztán pürésítsük össze és hagyjuk kihűlni. Forraljuk a vizet a cukorral és a vanília rúddal, amíg sűrű szirupot kapunk. Majd vegyük ki belőle a rudat, és a folyadékot adjuk a gesztenyepüréhez.
Keverjük össze az egészet a cseresznyelikőrrel, amíg az egész massza kenhető nem lesz. Végül nyomjuk át a keveréket egy vermicelles nyomón, vagy egy habzsákon lyukacsos végű kiegészítővel – az így kapott „kígyózó” csemegét tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból