Hozzávalók

  • 400 g liszt
  • 250 g víz
  • 12-15 g élesztő
  • 20 g só
  • 20-30 g szűz olívaolaj

Pizzatészta

Az élesztőt langyos vízben felfuttatjuk. A liszthez keverjük a hozzávalókat, a sót a végére hagyva. Dagasztjuk 2-3 percig. A tésztát 30-45 percig kelesztjük, adagoljuk, gombócozzuk, letakarva tovább kelesztjük, érleljük, lehetőség szerint 12 órán át 2°C-os hűtőben.

 

Receptek

FENYŐMAGOS, GORGONZOLÁS TAGLIATELLE

Tovább

Kesudió pesto

Tovább

Krémes paradicsom pesto

Tovább

Mandulás pesto

Tovább

Sajtleves tésztasapkával

Tovább

Pirított tintahal, narancsos cukkinisaláta

Tovább

Csirkés tostada

Tovább

UKRÁN BORSCS

Tovább

SZÁRMA

Tovább

SAVANYÚ­KÁPOSZTA-LEVES

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból