Göngyölt vadhús

A konyhatündérek szabadjára engedhetik fantáziájukat: számos lehetőségünk van arra, hogy mi mindennel tölthetjük meg a göngyölt vadhúst. Újabbnál újabb ízélményeket szerezhetünk minden alkalommal. Mivel a vadhús márványos állaga miatt hosszú sütési időt igényel, ideális alapanyag sültekhez, ragukhoz. Elég egyetlen adalék ahhoz, hogy kiemelje vagy éppen ellensúlyozza a vadhús utánozhatatlan ízét. A hagyma, a gomba és a különböző vadfűszerek hagyományosan illenek a vadhoz. A sütőtök étvágygerjesztő színt, a gesztenye a karácsonyi készülődés hamisítatlan ízeit kölcsönzi, az alma pedig gyümölcsös hangsúlyt kínál a vadhúsnak. Csak annyi tölteléket helyezzünk a húsra, hogy a végein mindig maradjon annyi hely, hogy a felcsavarásnál ne préselődjön ki a húsból. A sült ideálisan összefogható sütőzsinórral, ami akár hosszú sütési idő alatt is megtartja a göngyölt hús tökéletes alakját. A zsinór a hús méretének 8-9-szerese legyen, szorosan megkötve.

Kapcsolódó termékek

Receptek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból