Hozzávalók

  • 1 nagyobb alma
  • 2 evőkanál frissen reszelt torma
  • 1 héjában főtt burgonya
  • 1 teáskanál méz
  • 1 csipet só
  • 1 késhegynyi őrölt fehér bors
  • frissen facsart citromlé

A tálaláshoz:

  • 1 evőkanál tejföl
  • néhány szál snidling
Elkészítési idő 20 perc
Adag 2 fő

Almás tormamártás tejföllel

Az almát meghámozzuk, lereszeljük, meglocsoljuk kevés citromlével, hogy meg ne barnuljon.

Belekeverjük a meghámozott, lereszelt burgonyát és a tormát, enyhén sózzuk, borsozzuk. Mézzel ízesítjük, alaposan összedolgozzuk.

Tálaláskor tejfölt kínálunk hozzá, aprított snidlinggel megszórjuk.

Receptek

Diós gombóc gombamártással

Tovább

Krémsajtos terrine gesztenyével

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Blini snidlinges tejföllel

Tovább

Bárány csülök, magvas, narancsos tabuleval (menta, koriander)

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Szarvasgerinc pisztáciás-petrezselymes krusztával, gesztenyés zeller pürével és cseresznyés pecsenyelével

Tovább

Panettone narancsos mascarpone habbal, bazsalikom „pesto”-val

Tovább

Sertésszűz, édeskömény veloutéeval, céklás rizottóval

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból