Hozzávalók

  • 4-5 vajretek
  • friss petrezselyemzöld
  • cukor
  • rizsecet vagy fehérborecet
Elkészítési idő 10 perc
Adag 4 főre

Egyszerű reteksaláta

Nagyon gyors. Nagyon finom. Nagyon egészséges.

A retket megmossuk, meghámozzuk, kb. 1/2 cm-es szeletekre vágjuk. A megmosott, lecsepegtetett, durvára tépkedett petrezselyemzölddel poharakba rétegezzük, közben finoman sózzuk, és pici cukorral is meghinthetjük. Végül pár csepp rizsecetet csepegtetünk rá és azonnal tálaljuk.

Receptek

Diós gombóc gombamártással

Tovább

Krémsajtos terrine gesztenyével

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Blini snidlinges tejföllel

Tovább

Bárány csülök, magvas, narancsos tabuleval (menta, koriander)

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Szarvasgerinc pisztáciás-petrezselymes krusztával, gesztenyés zeller pürével és cseresznyés pecsenyelével

Tovább

Panettone narancsos mascarpone habbal, bazsalikom „pesto”-val

Tovább

Sertésszűz, édeskömény veloutéeval, céklás rizottóval

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból