Kecskesajt-mártogatós zöldségekkel

Hozzávalók

  • 300 g krémes állagú kecskesajt
  • 225 g krémsajt
  • 300 g félzsíros tejföl
  • 1.5 evőkanál citromlé
  • ½ teáskanál szárított rozmaring és kakukkfű
  • ½ teáskanál édespaprika
  • 9 db mini paradicsom
  • 5 db retek
  • 1 nagy szár halványító (angol) zeller
  • 1 nagy vöröshagyma
  • bazsalikom
  • 3 evőkanál pírított fenyőmag
  • Só és bors
Elkészítési idő Kb. 15 perc
Adag 6 főre

Éjféli falatkák: Kecskesajt-mártogatós zöldségekkel

Keverje simára a kecskesajtot, a krémsajtot és a tejfölt a citromlével, majd keverje a sajtkrémhez a szárított fűszernövényeket, és ízesítse a keveréket paprikával, sóval, borssal ízlés szerint. Töltse a krémet kicsi üvegekbe.

Negyedelje fel a mini paradicsomokat, a retket és egyenlő mennyiségben helyezze el belőlük az üvegekbe töltött krém tetején. Aprítsa finomra a hagymát és a zellert és szórja meg velük a krém tetejét. Végül díszítse a kecskesajtkrém tetejét néhány bazsalikomlevéllel és hintsen rá pirított fenyőmagot.

Receptek

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Blini snidlinges tejföllel

Tovább

Bárány csülök, magvas, narancsos tabuleval (menta, koriander)

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Szarvasgerinc pisztáciás-petrezselymes krusztával, gesztenyés zeller pürével és cseresznyés pecsenyelével

Tovább

St. Jakab kagyló mangó „chutny”-val, algás uborkával

Tovább

Panettone narancsos mascarpone habbal, bazsalikom „pesto”-val

Tovább

Sertésszűz, édeskömény veloutéeval, céklás rizottóval

Tovább

Creme Bruleé erdei gyümölcsökkel

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból