Hozzávalók

  • fél kg szárazbab
  • fél l tejföl
  • 5 db tojás
  • 2 fej vöröshagyma
  • 2 ek ecet
Adag 4

Erdélyi tojásos babsaláta

A babot hideg vízbe tesszük, felforraljuk, majd leöntjük róla a levet. Újra felöntjük hideg vízzel, megsózzuk és puhára főzzük. Miután megfőtt leszűrjük, és még melegen ráöntjük az ecetet. A vöröshagymát megpucoljuk, és vékony karikára vágjuk. Közben a tojásokat sós vízben megfőzzük. A kihűlt babot összekeverjük a tejföllel, a hagymával és a tojások lereszelt sárgájával. Azonnal fogyasztható.

Receptek

Sütőtök pite – narancsszínű ízbomba

Tovább

Tök latte macchiato

Tovább

Capuccino mousse

Tovább

Kókuszparfé

Tovább

Karácsonyi lekváros torta

Tovább

Házi fagylaltkosár

Tovább

Gyömbéres citromos puding vanília krémmel

Tovább

Görög citromos süti

Tovább

Gnocchi amatriciana raguval

Tovább

Genovai parmezános padlizsán

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrobonusz.hu

Lépj be a METRO Bónusz Program világába!

Nagyszerű jutalmakat és kedvezményeket érhetsz el új hűségprogramunkban. Regisztrálj, és kezd el gyűjteni a pontokat minden vásárlással!