Hozzávalók

  • olíva olaj
  • 20 dkg füstölt pofaszalonna vagy füstölt sonka
  • 1-2 nagy fej hagyma
  • 45 dkg konzerv pucolt paradicsom
  • őrölt bors
  • peccorino sajt
  • chili paprika
  • 60 dkg gnocchi
Adag 4

Gnocchi amatriciana raguval

A füstölt szalonnát vagy sonkát csíkokra vágjuk olíva olajon kipirítjuk, rátesszük a csíkokra vágott hagymát és megpirítjuk. Felöntjük a zúzott paradicsom konzervvel, egy kevés vizet adunk hozzá és lassú tűzön főzzük. Durvára őrölt borssal, morzsolt szárított chili paprikával ízesítjük.
Körülbelül egy órát főzzük, szükség szerint után ízesítjük.
Tálaláskor összekeverjük a kifőzött tésztával, friss olíva olajjal meglocsoljuk és megszórjuk peccorinó forgácsokkal.

Receptek

KENYÉR PAKORA

Tovább

BAO BURGER

Tovább

GEBAKKEN GAMBA’S

Tovább

ROBERT SZENDVICS

Tovább

DISZNÓSAJT (TLAČENKA)

Tovább

Banitsa

Tovább

AZ EREDETI BLEND KROKETT

Tovább

Wachauer Weckerl Burger

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát