Hozzávalók

  • olíva olaj
  • 20 dkg füstölt pofaszalonna vagy füstölt sonka
  • 1-2 nagy fej hagyma
  • 45 dkg konzerv pucolt paradicsom
  • őrölt bors
  • peccorino sajt
  • chili paprika
  • 60 dkg gnocchi
Adag 4

Gnocchi amatriciana raguval

A füstölt szalonnát vagy sonkát csíkokra vágjuk olíva olajon kipirítjuk, rátesszük a csíkokra vágott hagymát és megpirítjuk. Felöntjük a zúzott paradicsom konzervvel, egy kevés vizet adunk hozzá és lassú tűzön főzzük. Durvára őrölt borssal, morzsolt szárított chili paprikával ízesítjük.
Körülbelül egy órát főzzük, szükség szerint után ízesítjük.
Tálaláskor összekeverjük a kifőzött tésztával, friss olíva olajjal meglocsoljuk és megszórjuk peccorinó forgácsokkal.

Receptek

MARHAHÚSOS SZENDVICS

Tovább

CORN-MICI

Tovább

MOKE LAT KAUGHT KYAW

Tovább

SÜLT MALACCSÁSZÁR SZENDVICS

Tovább

Smażone pierożki z ciasta fasolowo

Tovább

JIANBING GUOZI

Tovább

BAURSZAKI

Tovább

BENTO HAMBURG STEAK

Tovább

KENYÉR PAKORA

Tovább

BAO BURGER

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát