Hozzávalók

  • olíva olaj
  • 20 dkg füstölt pofaszalonna vagy füstölt sonka
  • 1-2 nagy fej hagyma
  • 45 dkg konzerv pucolt paradicsom
  • őrölt bors
  • peccorino sajt
  • chili paprika
  • 60 dkg gnocchi
Adag 4

Gnocchi amatriciana raguval

A füstölt szalonnát vagy sonkát csíkokra vágjuk olíva olajon kipirítjuk, rátesszük a csíkokra vágott hagymát és megpirítjuk. Felöntjük a zúzott paradicsom konzervvel, egy kevés vizet adunk hozzá és lassú tűzön főzzük. Durvára őrölt borssal, morzsolt szárított chili paprikával ízesítjük.
Körülbelül egy órát főzzük, szükség szerint után ízesítjük.
Tálaláskor összekeverjük a kifőzött tésztával, friss olíva olajjal meglocsoljuk és megszórjuk peccorinó forgácsokkal.

Receptek

Uzbek plov

Tovább

Hotate no saute

Tovább

ISZTRIAI „PLJUKANCI” TÉSZTA

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

VARENYKY MEGGYEL

Tovább

ÇİĞ KÖFTE

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból