Hozzávalók

  • 20 dkg liszt
  • 10 dkg búzadara
  • 2 kk. szódabikarbóna
  • 35 dkg cukor
  • csipet só
  • 2,5 dl joghurt
  • 3 tojás
  • 1 citrom leve és reszelt héja

A sziruphoz:

  • 12,5 dkg cukor
  • 2,5 dl víz
  • 2 citrom leve

Görög citromos süti

Először összekeverjük a száraz hozzávalókat egy tálban. Egy másik tálban az egész tojást a joghurttal és a citromlével habosra keverjük, majd a kettőt összevegyítjük. Kivajazott és lisztezett tepsibe öntjük a masszát és 160 fokra előmelegített sütőben 40-45 percig sütjük. A szirup hozzávalóit összefőzzük és a még forró süteményt meglocsoljuk, átitatjuk vele.

Receptek

Uzbek plov

Tovább

Hotate no saute

Tovább

ISZTRIAI „PLJUKANCI” TÉSZTA

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

VARENYKY MEGGYEL

Tovább

ÇİĞ KÖFTE

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból