homár feldarabolása

A homár feldarabolása

  1. Kés segítségével vágd le a homár farkát középen.
  2. Hasonlóan járj el a fejjel is: középen vágd ketté.
  3. Óvatosan válaszd le a húst a két fél páncélról.

  4. Csavard meg a homár karmait.
  5. A legnagyobb karomdarabot helyezd a végéhez, és kissé törd meg a késsel.
  6. Távolítsd el a megtört páncélt.
  7. Lazítsd ki a karomhúst, és húzd ki.
  8. A karmokkal díszítve szervírozd a homárhúst.

Receptek

Bacalhau confitado

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Hotate no saute

Tovább

Terre & mer

Tovább

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Kardhal teriyaki steak grillen sütve, mentás uborkasalátával és zöldcitromos kókusztejkrémmel

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból