homár feldarabolása

A homár feldarabolása

  1. Kés segítségével vágd le a homár farkát középen.
  2. Hasonlóan járj el a fejjel is: középen vágd ketté.
  3. Óvatosan válaszd le a húst a két fél páncélról.

  4. Csavard meg a homár karmait.
  5. A legnagyobb karomdarabot helyezd a végéhez, és kissé törd meg a késsel.
  6. Távolítsd el a megtört páncélt.
  7. Lazítsd ki a karomhúst, és húzd ki.
  8. A karmokkal díszítve szervírozd a homárhúst.

Receptek

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Kardhal teriyaki steak grillen sütve, mentás uborkasalátával és zöldcitromos kókusztejkrémmel

Tovább

Hal Vezuviana módra

Tovább

Haltekercs pestoval

Tovább

Halászlé

Tovább

Halas burger

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát