Hozzávalók

  • 5+1 tojás
  • 50 dkg liszt
  • 20 dkg mortadella
  • 2 dkg pisztácia
  • 2 dkg vaj
  • parmezán
  • 5 dkg vaj
  • 3 dkg parmesan
Adag 4

Mortadellás tortellini – vajas parmezános mártással

5 tojásból és a lisztből gyúrt tésztát készítünk, 30 percet pihentetjük, kinyújtjuk, négyzet alakúra vágjuk.
A mortadellát összeaprítjuk, majd vajon a pisztáciával együtt megpirítjuk, turmixszoljuk és annyi parmesant adunk hozzá, hogy a felesleges nedvességet felvegye.
A töltelékeket a tésztába töltjük, majd kifőzzük.
Serpenyőben vajat olvasztunk, hozzákeverjük a parmesant és kevés vízzel hígítjuk, vigyázva nehogy túlmelegítsük. Tálalás előtt beleforgatjuk a tésztát.

Receptek

Uzbek plov

Tovább

Hotate no saute

Tovább

ISZTRIAI „PLJUKANCI” TÉSZTA

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

VARENYKY MEGGYEL

Tovább

ÇİĞ KÖFTE

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból