Hozzávalók

  • 25 dkg penne
  • 3 dkg zöld olíva bogyó
  • 3 dkg fekete olíva bogyó
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 db 400g-os kockázott paradicsom konzerv
  • 0,5 dl olíva olaj
  • 10 dkg friss kecskesajt
  • 10 dkg bébi spenót
  • Bors
Adag 4

Olivás penne friss kecskesajttal és baby spenóttal

Egy serpenyőben olíva olajon megfonnyasztjuk a finomra vágott vöröshagymát és fokhagymát.
Hozzáadjuk a paradicsom konzervet, sózzuk, borsozzuk, és addig főzzük, amíg a víz nagy része elpárolog belőle. Összeforraljuk az olajbogyókkal és melegen tartjuk.
Sós vízben „al’dente”-re főzzük a tésztát. Leszűrjük, összeforgatjuk a paradicsommártással, bébi spenóttal. Tálaljuk és a tetejére szórjuk a friss kecskesajtot. Meglocsoljuk friss olíva olajjal.

Receptek

KENYÉR PAKORA

Tovább

BAO BURGER

Tovább

GEBAKKEN GAMBA’S

Tovább

ROBERT SZENDVICS

Tovább

DISZNÓSAJT (TLAČENKA)

Tovább

Banitsa

Tovább

AZ EREDETI BLEND KROKETT

Tovább

Wachauer Weckerl Burger

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát