Hozzávalók

  • 75 dkg kukoricadara
  • 3 l víz
  • 25 dkg vaj
Adag 4

Polenta

Vizet forralunk. Sózzuk, hozzáadjuk a vajat, belekeverjük a kukoricadarát.
Habverővel folyamatosan kevergetve főzzük a dara minőségétől függően 10-20 percig.
Folpackal kibélelt koporsóformába kihűtjük. Ujjnyi szeletekre vágjuk és rostlapon-szárazon mindkét oldalon megsütjük.

Receptek

Uzbek plov

Tovább

Hotate no saute

Tovább

ISZTRIAI „PLJUKANCI” TÉSZTA

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

VARENYKY MEGGYEL

Tovább

ÇİĞ KÖFTE

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból