rákos marhás kenyérfalatkák

Hozzávalók

  • 6 db óriás garnélarák
  • 300 g sült marhahús
  • 6 szelet toast kenyér
  • 125 g krémsajt
  • 1 répa
  • 1 újhagyma/zöldhagyma
  • 6 szál zöld spárga
  • Fűszernövények, só és bors
Elkészítési idő 45 perc
Adag 6 főre

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Pirítsa meg a marhahúst, enyhén sózza-borsozza, majd süsse a sütőben kb. 12 percen át 120 °C fokon. Az óriás rákokat is pírítsa meg egy serpenyőben, és enyhén sózza meg őket.

Szaggasson vagy vágjon ki körszeleteket a toast kenyérből és enyhén pirítsa meg őket a sütőben, vagy a sepenyőben. Vágja finomra a répát, az újhagymát és blansírozza őket sós vízben a spárgával együtt. A felkockázott zöldségeket keverje össze a krémsajttal, a fűszernövényekkel és ízesítsse ízlés szerint. Kenje meg a pírítós kenyereket a zöldséges krémsajttal, helyezzen a  nyársakra egy darab sült marhahúst és garnélarákot, és díszitse a zöld spárgaszárral.

Receptek

Bacalhau confitado

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Hotate no saute

Tovább

Terre & mer

Tovább

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Kardhal teriyaki steak grillen sütve, mentás uborkasalátával és zöldcitromos kókusztejkrémmel

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból