Hozzávalók

  • 4 db mozzarella golyó
  • 2 db tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez
  • 1 dl tejföl
  • 15 dkg majonéz
  • 1 szál újhagyma
  • 3 db csemegeuborka
  • 3 szál petrezselyem
  • feketebors
Adag 4

Rántott mozzarella uborkás majonézzel

A mozzarellákat három szeletbe vágjuk és papírtörlővel leitatjuk róla a felesleges vizet. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban hirtelen kisütjük.
Az uborkát, a petrezselymet és az újhagymát egészen apróra összevágjuk, vagy turmixban pürésítjük. A majonézt összekeverjük a tejföllel, hozzáadjuk a zöldeket és ízesítjük kevés sóval, valamint frissen őrölt feketeborssal. A mozzarellát azonnal fogyasszuk, mert hamar visszahűl, bár hidegen is kiváló volt, amikor én kóstoltam.

Receptek

Uzbek plov

Tovább

Hotate no saute

Tovább

ISZTRIAI „PLJUKANCI” TÉSZTA

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

VARENYKY MEGGYEL

Tovább

ÇİĞ KÖFTE

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból