Hozzávalók

  • 4 db mozzarella golyó
  • 2 db tojás
  • liszt
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez
  • 1 dl tejföl
  • 15 dkg majonéz
  • 1 szál újhagyma
  • 3 db csemegeuborka
  • 3 szál petrezselyem
  • feketebors
Adag 4

Rántott mozzarella uborkás majonézzel

A mozzarellákat három szeletbe vágjuk és papírtörlővel leitatjuk róla a felesleges vizet. Lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban hirtelen kisütjük.
Az uborkát, a petrezselymet és az újhagymát egészen apróra összevágjuk, vagy turmixban pürésítjük. A majonézt összekeverjük a tejföllel, hozzáadjuk a zöldeket és ízesítjük kevés sóval, valamint frissen őrölt feketeborssal. A mozzarellát azonnal fogyasszuk, mert hamar visszahűl, bár hidegen is kiváló volt, amikor én kóstoltam.

Receptek

MARHAHÚSOS SZENDVICS

Tovább

CORN-MICI

Tovább

MOKE LAT KAUGHT KYAW

Tovább

SÜLT MALACCSÁSZÁR SZENDVICS

Tovább

Smażone pierożki z ciasta fasolowo

Tovább

JIANBING GUOZI

Tovább

BAURSZAKI

Tovább

BENTO HAMBURG STEAK

Tovább

KENYÉR PAKORA

Tovább

BAO BURGER

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát