Hozzávalók

A bagetthez

  • METRO Chef sokmagvas kisbagett
  • METRO Chef Brie (kb. 40 g 1 szendvicshez)
  • METRO Chef rügysaláta (15 g 1 szendvicshez)

Töltelék 6 szendvicshez

  • 140 g METRO Chef dióbél
  • 380 g Aro natúr krémsajt
Elkészítési idő 10 perc
Adag 6 személyre

ROBERT SZENDVICS

Kóstolja meg a francia szendvicset: ez a sztár!

A franciák leginkább ezt vásárolják a pékségekben és a bisztrókban, és gyakran fogyasztják ebédre. Éppen ezért ez a legnépszerűbb étel, évente több mint 3 millió darabot fogyasztanak el. Francia bagettből készül, olyan egyszerű hozzávalókkal, mint például a sajt és/vagy sonka. A fókusz mindvégig a kényelmen és a gazdaságosságon van.

1. Süssük ropogósra a bagettet. Miután kihűlt, vágjuk félbe.

2. Készítsük el a tölteléket: a turmixgépben keverjük össze a diót a krémsajt felével, hogy egy majdnem egynemű, kenhető krémet kapjunk, majd adjuk hozzá a krémsajt másik felét is, és keverjük össze.

3. Tegyük a keveréket a kenyérre, majd adjuk hozzá a szeletelt brie sajtot a rügysalátával és a dióbéllel, hogy ezáltal harmonikus kombinációt kapjunk.

Receptek

Uzbek plov

Tovább

Hotate no saute

Tovább

ISZTRIAI „PLJUKANCI” TÉSZTA

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

VARENYKY MEGGYEL

Tovább

ÇİĞ KÖFTE

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból