Hozzávalók

  • 20 dkg ruccola saláta,
  • 20 dkg lágy kecskesajt
  • 20 dkg friss áfonya
  • 2 ek. extra szűz olívaolaj
  • 1 ek. balzsamecet,
  • 1 kk. méz
Adag 4

Ruccola saláta kecskesajttal és áfonyával

A salátát megmossuk és alaposan lecsepegtetjük. Az áfonyát nem mossuk, csak megtisztogatjuk az apró levelektől-szöszöktől. A dresszinghez az olajat, a mézet és az ecetet egy befőttes üvegben alaposan összerázzuk. A salátát a dresszinggel és az áfonyával összekeverjük és rámorzsoljuk vagy rákockázzuk a kecskesajtot.

Receptek

Uzbek plov

Tovább

Hotate no saute

Tovább

ISZTRIAI „PLJUKANCI” TÉSZTA

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

VARENYKY MEGGYEL

Tovább

ÇİĞ KÖFTE

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból