Hozzávalók

  • 20 dkg ruccola saláta,
  • 20 dkg lágy kecskesajt
  • 20 dkg friss áfonya
  • 2 ek. extra szűz olívaolaj
  • 1 ek. balzsamecet,
  • 1 kk. méz
Adag 4

Ruccola saláta kecskesajttal és áfonyával

A salátát megmossuk és alaposan lecsepegtetjük. Az áfonyát nem mossuk, csak megtisztogatjuk az apró levelektől-szöszöktől. A dresszinghez az olajat, a mézet és az ecetet egy befőttes üvegben alaposan összerázzuk. A salátát a dresszinggel és az áfonyával összekeverjük és rámorzsoljuk vagy rákockázzuk a kecskesajtot.

Receptek

MARHAHÚSOS SZENDVICS

Tovább

CORN-MICI

Tovább

MOKE LAT KAUGHT KYAW

Tovább

SÜLT MALACCSÁSZÁR SZENDVICS

Tovább

Smażone pierożki z ciasta fasolowo

Tovább

JIANBING GUOZI

Tovább

BAURSZAKI

Tovább

BENTO HAMBURG STEAK

Tovább

KENYÉR PAKORA

Tovább

BAO BURGER

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát