Hozzávalók

  • 60 dkg padlizsán
  • 2 db vizes mozzarella
  • 4 dl tejszín
  • bors
  • 3 szál friss bazsalikom
  • olívaolaj
  • 2 gerezd fokhagyma
Adag 4

Tejszínes mozzarellás padlizsán

A padlizsán ujjnyi vastag szeletekre vágjuk és besózzuk. 10 perc után a vizet leitatjuk róla, megborsozzuk és forró olajon mindkét felét elősütjük. Minden szelet tetejére teszünk egy karika mozzarellát és egy hőálló tálba tesszük. Az apróra vágott bazsalikomot, a félbe vágott fokhagymát a tejszínnel együtt felforraljuk. Ráöntjük a padlizsánra és 180 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük.

Receptek

MARHAHÚSOS SZENDVICS

Tovább

CORN-MICI

Tovább

MOKE LAT KAUGHT KYAW

Tovább

SÜLT MALACCSÁSZÁR SZENDVICS

Tovább

Smażone pierożki z ciasta fasolowo

Tovább

JIANBING GUOZI

Tovább

BAURSZAKI

Tovább

BENTO HAMBURG STEAK

Tovább

KENYÉR PAKORA

Tovább

BAO BURGER

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát