Elkészítési idő 3 óra
Adag 6 személyre

TORRICADO DE VITELA

Egy egyedülálló portugál inspiráció, amely az ízek és érzékek gazdagságába repít 

 

torricado egy kulináris specialitás Portugália Ribatejo régiójából. Faszénen pirított, olívaolajba áztatott és fokhagymával bedörzsölt pirított kenyérdarabokból áll. Hagyományosan a torricadót tűz felett pirították, és grillezett tőkehallal kínálták. Manapság feltétek sokaságával tudjuk különlegessé varázsolni ezt az ételt. 

  1. Fűszerezzük be a borjúhúst a sóval, a kakukkfűvel és a fokhagymával. Süssük körbe, majd hagyjuk pihenni és kihűlni. 
  2. Pirítsuk meg a mikrozöldségeket és tegyük félre.  
  3. Vágjuk félbe a kenyeret, locsoljuk meg olívaolajjal és pirítsuk meg.  
  4. Készítsük el a szószt a mustárral, a majonézzel, az olívaolajjal és a citrommal.  
  5. A pirított kenyér tetejére tegyünk paradicsom- és borjúszeleteket és egy kis zöldsalátát, Azores Ilha sajtot, bazsalikomleveleket és túrót, valamint a szószt. Vágjuk 6 egyenlő részre, és szolgáljuk fel. 

Receptek

Uzbek plov

Tovább

Hotate no saute

Tovább

ISZTRIAI „PLJUKANCI” TÉSZTA

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

VARENYKY MEGGYEL

Tovább

ÇİĞ KÖFTE

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból