Hozzávalók

  • 4 db nagyobb csirkecomb kicsontozva,
  • 8 szelet pármai sonka vagy
  • 12 szelet bacon,
  • 2 csokor friss bazsalikom,
  • tengeri só

Göngyölt csirkecomb

A csirkecombok húsos felét enyhén megborsozzuk és megsózzuk. Alufóliából egy legalább 30 cm-es darabot tépünk. Kiterítjük és olajjal vékonyan megkenjük. Egymás mellé leterítjük a sonkát vagy a szalonnát és rátesszük a csirkecombot. Jó sok bazsalikomlevelet teszünk a közepébe, szorosan feltekerjük és becsomagoljuk a fóliába. Grillrácsra tesszük és időnként forgatva legalább 25 percig sütjük.

Receptek

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból