Hozzávalók

  • 4 savanykás alma,
  • 4 evőkanál frissen reszelt torma,
  • 4 evőkanál tejszín,
  • 100 g cukor,
  • 2-3 evőkanál citromlé,
  • áfonyaa díszítéshez,
Elkészítési idő 15 perc
Adag 6

Almás tormamártás

Hámozzuk meg az almát, vágjuk ki a csutkáját, és reszeljük finomra. Adjuk hozzá a citromlevet, hogy ne barnuljon meg. Alaposan keverjük el a tormával, a tejszínnel és a cukorral. Sózzuk ízlés szerint. Tálaláskor áfonyával és almagerezdekkel díszítsük.

Receptek

SARAMURĂ DE CRAP CU MĂMĂLIGĂ

Tovább

Sopa Mallorquina

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Polędwica na purée chrzanowo

Tovább

HIN HTOTE FINOMSÁG

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból