Hozzávalók

  • 60 dkg pulykamell
  • 3 db alma
  • 5 dkg durvára vágott dió
  • 1 db camembert sajt
  • 2 dkg vaj
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez
Adag 4

Almával – camamberttel – dióval töltött pulykamell

A pulykamellből négy nagy szeletet vágunk, vékonyra klopfoljuk és mindkét oldalát besózzuk. Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk és felszeleteljük. Serpenyőben kevés vajon a diót elkezdjük pirítani, majd hozzáadjuk az almát és megpároljuk. Lecsepegtetjük, tálba tesszük és összekeverjük a kockára vágott camambert sajttal. Elosztjuk négyfelé, beletesszük a pulykaszeletekbe és felgöngyöljük. Bepanírozzuk, azaz lisztbe, felvert tojásba és morzsába forgatjuk. Nem túl forró olajban barnára ropogósra sütjük.

Receptek

Kenyérmorzsás-paradicsomos csirkemell

Tovább

Kelbimbós csirkecombok

Tovább

Kávés-narancsos kacsamell

Tovább

Ír ürügulyás

Tovább

Húsos-juhtúrós polenta lasagne

Tovább

Húsgombóc leves paradicsommal

Tovább

Hortobágyi húsos palacsinta

Tovább

Hawaii csirkemell saláta

Tovább

Hátszínes tortilla falatok

Tovább

Gulyásleves

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrobonusz.hu

Lépj be a METRO Bónusz Program világába!

Nagyszerű jutalmakat és kedvezményeket érhetsz el új hűségprogramunkban. Regisztrálj, és kezd el gyűjteni a pontokat minden vásárlással!