Hozzávalók

 

  • 12 dkg bélszín
  • 1 dl Oliva olaj
  • 1-2 dkg parmezán forgács
  • 4 marék ruccola
  • Bors
  • 1 citrom

 

Adag 4

Bélszín Carpaccio

A 3 dkg-os bélszínérmét 2 enyhén leolajozott fólia között 2-3 mm vékonyra klopfoljuk.
Tálalásig tányérra tesszük a húst, frissen tartó fóliával letakarva.
Tálaláskor sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk Oliva olajjal, rátesszük a rukkolát és a parmezánforgácsokat. Citrom cikkel díszítjük.

Receptek

Kenyérmorzsás-paradicsomos csirkemell

Tovább

Kelbimbós csirkecombok

Tovább

Kávés-narancsos kacsamell

Tovább

Ír ürügulyás

Tovább

Húsos-juhtúrós polenta lasagne

Tovább

Húsgombóc leves paradicsommal

Tovább

Hortobágyi húsos palacsinta

Tovább

Hawaii csirkemell saláta

Tovább

Hátszínes tortilla falatok

Tovább

Gulyásleves

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrobonusz.hu

Lépj be a METRO Bónusz Program világába!

Nagyszerű jutalmakat és kedvezményeket érhetsz el új hűségprogramunkban. Regisztrálj, és kezd el gyűjteni a pontokat minden vásárlással!