Hozzávalók

  • 50 dkg tejes borjú
  • 3 db citrom
  • 20 dkg majonéz
  • 30 dkg spárga
  • 3 dl száraz fehér bor
  • 3 dl szárnyas alaplé
  • bors
Adag 4

Borjú Citromos Spárga Szószban

A borjút sózzuk, borsozzuk és fokhagymával, rozmaringgal kérgezzük kevés olíva olajon. Csirke alaplével és fehér borral, capri bogyóval 170°C-on kb. 35 perc alatt 65°C maghőmérsékletig sütjük. Kihűtjük, szeleteljük.
A spárgát kevés olajon megpirítjuk és alaplével turmixoljuk. Hidegen majonézzel, citrom levével, sóval, összekeverjük és a borjú mellé tálaljuk.

Receptek

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Bárány csülök, magvas, narancsos tabuleval (menta, koriander)

Tovább

Sertésszűz, édeskömény veloutéeval, céklás rizottóval

Tovább

Éjféli falatkák: Sült marhaszelet parmezán kosárban

Tovább

Sertéshúsos pite bárányhús filével

Tovább

Töltött borjúhús

Tovább

Kenyérmorzsás-paradicsomos csirkemell

Tovább

Kelbimbós csirkecombok

Tovább

Kávés-narancsos kacsamell

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát