Hozzávalók

  • 18 dkg sertés szűz (6db 3dkg-os érme)
  • 0,5 dl olíva olaj
  • 2 evőkanál capri bogyó
  • 1-2 ág petrezselyem zöld
  • 1 dl száraz fehér bor
  • 1 dl húsleves vagy alaplé
  • 1 citrom
  • 5 dkg vaj
  • Bors
  • 1-2 evőkanál liszt
Adag 4

Citromos-capris sertés szűz

A sertés szűz érméket sózzuk, borsozzuk és lisztbe forgatjuk.
Serpenyőben olíva olajon megsütjük a húsok mindkét oldalát 2-2 percig.
Felöntjük a fehérborral, húslevessel, hozzáadjuk a citrom levét, capri bogyót és a finomra vágott petrezselymet. Mártás sűrűségűre forraljuk. Tálalás előtt vajjal dúsítjuk.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból