Hozzávalók

  • 25-30 dkg egész tengeri süllő
  • 1 ág bazsalikom
  • 1 ág rozmaring
  • 1 ág kakukkfű
  • 1 ág petrezselyem
  • 1db citrom
  • 1 gerezd fokhagyma
  • Bors
  • 1 dl oliva olaj
  • 1 dl száraz fehér bor
Adag 4

Egészben sült tengeri süllő

A süllőt hasánál középen felvágjuk, beletesszük a bazsalikomot, rozmaringot, kakukkfüvet, petrezselymet,1-2 gerezd citromot és a fokhagymát. A halat ráhelyezzük egy alufóliára, melynek oldalait felhajtjuk, meglocsoljuk olíva olajjal és fehér borral. Becsomagoljuk a fóliába.180°C-os rostlapon negyed órát pároljuk (vagy 180°C-os sütőben 10 percet). Ezután kibontjuk, húsát eltávolítjuk a gerincéről és citromgerezddel tálaljuk.

Receptek

Kardhal teriyaki steak grillen sütve, mentás uborkasalátával és zöldcitromos kókusztejkrémmel

Tovább

Hal Vezuviana módra

Tovább

Haltekercs pestoval

Tovább

Halászlé

Tovább

Halas burger

Tovább

Grill polipnyárs meleg cézár salátával

Tovább

Garnélával töltött ravioli kemencében sült koktél paradicsom szósszal és friss mentával

Tovább

Garnélarák koktél Mary Rose mártással és grillezett korianderes tigrisrák farokkal, salátaágyon

Tovább

Garnéla kaliforniai paprikával

Tovább

Lazacos tagliatelle ruccolával

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrobonusz.hu

Lépj be a METRO Bónusz Program világába!

Nagyszerű jutalmakat és kedvezményeket érhetsz el új hűségprogramunkban. Regisztrálj, és kezd el gyűjteni a pontokat minden vásárlással!