Hozzávalók

  • 25-30 dkg egész tengeri süllő
  • 1 ág bazsalikom
  • 1 ág rozmaring
  • 1 ág kakukkfű
  • 1 ág petrezselyem
  • 1db citrom
  • 1 gerezd fokhagyma
  • Bors
  • 1 dl oliva olaj
  • 1 dl száraz fehér bor
Adag 4

Egészben sült tengeri süllő

A süllőt hasánál középen felvágjuk, beletesszük a bazsalikomot, rozmaringot, kakukkfüvet, petrezselymet,1-2 gerezd citromot és a fokhagymát. A halat ráhelyezzük egy alufóliára, melynek oldalait felhajtjuk, meglocsoljuk olíva olajjal és fehér borral. Becsomagoljuk a fóliába.180°C-os rostlapon negyed órát pároljuk (vagy 180°C-os sütőben 10 percet). Ezután kibontjuk, húsát eltávolítjuk a gerincéről és citromgerezddel tálaljuk.

Receptek

Bacalhau confitado

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Hotate no saute

Tovább

Terre & mer

Tovább

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból