Hozzávalók

  • 8 db közepes burgonya
  • 2 dl tejföl
  • 2 dl joghurt
  • 5 dkg kéksajt
  • tengeri só
  • fél csokor snidling
Adag 4

Fóliás burgonya

A burgonyát alaposan megmossuk, megsikáljuk és szárazra töröljük. Sóval bedörzsöljük és alufóliába csomagoljuk. Ezután 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük. Kb háromnegyed óra múlva egy tűvel vagy villával megszúrva megnézzük, hogy elég puha-e. Ha nem tovább sütjük, míg meg nem sül. Közben a joghurtot összekeverjük a tejföllel, a morzsolt kéksajttal és az apróra vágott snidlinggel. Tálalásnál a tetejét keresztben bevágjuk, az oldalán kissé megnyomjuk, hogy rés legyen a tetején. Ide kanalazzuk az öntetet és azonnal fogyasszuk.

Receptek

SARAMURĂ DE CRAP CU MĂMĂLIGĂ

Tovább

Sopa Mallorquina

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Polędwica na purée chrzanowo

Tovább

HIN HTOTE FINOMSÁG

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból