Füstölt lazacos, kaviáros falatok

Hozzávalók

  • 12 rozskeksz
  • 6 dkg mascarpone
  • 1 evőkanál tejszín
  • 15 dkg füstölt lazacfilé
  • piros kaviár
  • kapor
Elkészítési idő 15 perc
Adag 12 darab

Füstölt lazacos, kaviáros falatok

A mascarponét összekeverjük a tejszínnel, a felét a kekszek közepére kanalazzuk. Mindegyikre 1 darabka lazacfilét teszünk, majd rájuk adagoljuk a maradék krémet. A tetejükre 1-1 kiskanál kaviárt halmozunk, és ízlés szerint kaporral díszítjük.

Receptek

Bacalhau confitado

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Hotate no saute

Tovább

Terre & mer

Tovább

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból