Hozzávalók

20 dkg parmezán sajt

továbbá:
15 dkg füstölt marhasonka vékonyra szeletelve

majonéz

ecetes torma

lila hagyma

apró salátalevelek

koktélparadicsom

a díszítéshez:

petrezselyemzöld

Elkészítési idő 1 óra
Adag 4 főre

Füstölt marhasonka sajtkosárban

A sajtot lereszeljük. Sütőpapírral bélelt tepsire 4-6 körlapot készítünk belőle, és 180 fokon 5-8 perc alatt felolvasztjuk. Pár percig hűlni hagyjuk, majd a szélüket késsel fellazítjuk, és gyors mozdulatokkal kis tálkák hátára nyomkodjuk. Kihűlés után a sajtkosarak megtartják a formájukat.

Tálaláskor mindegyikbe salátalevelet, rózsaformára feltekert sonkát, kevés majonézt, tormát, vékonyra karikázott lila hagymát, cikkekre vágott koktélparadicsomot teszünk. Petrezselyemzölddel díszítve azonnal fogyasztjuk.

 

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból