Hozzávalók

  • 30 dkg tisztított előfőzött garnélarák farok 26/30 méret
  • 10 dkg kaliforniai paprika(piros)
  • 10 dkg kaliforniai paprika(zöld)
  • 10 dkg kaliforniai paprika (sárga)
  • 10 dkg angolzeller szár
  • 5 dkg salotta hagyma
  • 15 dkg fokhagyma
  • 15 dkg vaj
  • 15 dkg parmezán sajt
  • hal alaplé

Garnéla kaliforniai paprikával

Az előfőzött garnélarákokat egy hőálló tálba fektetjük.
Az apró kockákra vágott paprikákat, hagymákat vajon megpároljuk, majd kevés hal alaplével összefőzzük.
Beleszórjuk a sajtot, majd gyakori kevergetés mellett összeforraljuk.
Ráöntjük a mixet a garnélarákok tetejére, majd 10 percig 220°C-on sütjük.

Receptek

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Kardhal teriyaki steak grillen sütve, mentás uborkasalátával és zöldcitromos kókusztejkrémmel

Tovább

Hal Vezuviana módra

Tovább

Haltekercs pestoval

Tovább

Halászlé

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát