Hozzávalók

  • 30 dkg tisztított előfőzött garnélarák farok 26/30 méret
  • 10 dkg kaliforniai paprika(piros)
  • 10 dkg kaliforniai paprika(zöld)
  • 10 dkg kaliforniai paprika (sárga)
  • 10 dkg angolzeller szár
  • 5 dkg salotta hagyma
  • 15 dkg fokhagyma
  • 15 dkg vaj
  • 15 dkg parmezán sajt
  • hal alaplé

Garnéla kaliforniai paprikával

Az előfőzött garnélarákokat egy hőálló tálba fektetjük.
Az apró kockákra vágott paprikákat, hagymákat vajon megpároljuk, majd kevés hal alaplével összefőzzük.
Beleszórjuk a sajtot, majd gyakori kevergetés mellett összeforraljuk.
Ráöntjük a mixet a garnélarákok tetejére, majd 10 percig 220°C-on sütjük.

Receptek

Bacalhau confitado

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Hotate no saute

Tovább

Terre & mer

Tovább

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból