Hozzávalók

  • 30 dkg tisztított előfőzött garnélarák farok 26/30 méret
  • 10 dkg kaliforniai paprika(piros)
  • 10 dkg kaliforniai paprika(zöld)
  • 10 dkg kaliforniai paprika (sárga)
  • 10 dkg angolzeller szár
  • 5 dkg salotta hagyma
  • 15 dkg fokhagyma
  • 15 dkg vaj
  • 15 dkg parmezán sajt
  • hal alaplé

Garnéla kaliforniai paprikával

Az előfőzött garnélarákokat egy hőálló tálba fektetjük.
Az apró kockákra vágott paprikákat, hagymákat vajon megpároljuk, majd kevés hal alaplével összefőzzük.
Beleszórjuk a sajtot, majd gyakori kevergetés mellett összeforraljuk.
Ráöntjük a mixet a garnélarákok tetejére, majd 10 percig 220°C-on sütjük.

Receptek

Kardhal teriyaki steak grillen sütve, mentás uborkasalátával és zöldcitromos kókusztejkrémmel

Tovább

Hal Vezuviana módra

Tovább

Haltekercs pestoval

Tovább

Halászlé

Tovább

Halas burger

Tovább

Grill polipnyárs meleg cézár salátával

Tovább

Garnélával töltött ravioli kemencében sült koktél paradicsom szósszal és friss mentával

Tovább

Garnélarák koktél Mary Rose mártással és grillezett korianderes tigrisrák farokkal, salátaágyon

Tovább

Lazacos tagliatelle ruccolával

Tovább

Lazac tatár többféleképpen

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrobonusz.hu

Lépj be a METRO Bónusz Program világába!

Nagyszerű jutalmakat és kedvezményeket érhetsz el új hűségprogramunkban. Regisztrálj, és kezd el gyűjteni a pontokat minden vásárlással!