Hozzávalók

  • 1 kg 16/20 garnéla rák
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem,
  • 5 db tojás
  • 50 dkg liszt
  • 20 dkg rétes liszt
  • 50 dkg koktél paradicsom
  • 1 csokor menta

Garnélával töltött ravioli kemencében sült koktél paradicsom szósszal és friss mentával

A rákot meghámozzuk, a fejből és páncélból alaplevet készítünk. A rák húsát fokhagymával olíva olajon megpirítjuk.
A koktélparadicsomot durva szemű sóval és olíva olajjal 300°C-on megsütjük.
A tojásból és a finomlisztből gyúrt tésztát készítünk. Ezekből nyújtjuk a ravioliket melyet a rákkal töltünk meg. A tésztákat kifőzzük és a sült paradicsommal, olíva olajjal, mentával összeforgatva tálaljuk.

Receptek

Kardhal teriyaki steak grillen sütve, mentás uborkasalátával és zöldcitromos kókusztejkrémmel

Tovább

Hal Vezuviana módra

Tovább

Haltekercs pestoval

Tovább

Halászlé

Tovább

Halas burger

Tovább

Grill polipnyárs meleg cézár salátával

Tovább

Garnélarák koktél Mary Rose mártással és grillezett korianderes tigrisrák farokkal, salátaágyon

Tovább

Garnéla kaliforniai paprikával

Tovább

Lazacos tagliatelle ruccolával

Tovább

Lazac tatár többféleképpen

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrobonusz.hu

Lépj be a METRO Bónusz Program világába!

Nagyszerű jutalmakat és kedvezményeket érhetsz el új hűségprogramunkban. Regisztrálj, és kezd el gyűjteni a pontokat minden vásárlással!