Hozzávalók

  • 1 kg 16/20 garnéla rák
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor petrezselyem,
  • 5 db tojás
  • 50 dkg liszt
  • 20 dkg rétes liszt
  • 50 dkg koktél paradicsom
  • 1 csokor menta

Garnélával töltött ravioli kemencében sült koktél paradicsom szósszal és friss mentával

A rákot meghámozzuk, a fejből és páncélból alaplevet készítünk. A rák húsát fokhagymával olíva olajon megpirítjuk.
A koktélparadicsomot durva szemű sóval és olíva olajjal 300°C-on megsütjük.
A tojásból és a finomlisztből gyúrt tésztát készítünk. Ezekből nyújtjuk a ravioliket melyet a rákkal töltünk meg. A tésztákat kifőzzük és a sült paradicsommal, olíva olajjal, mentával összeforgatva tálaljuk.

Receptek

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Kardhal teriyaki steak grillen sütve, mentás uborkasalátával és zöldcitromos kókusztejkrémmel

Tovább

Hal Vezuviana módra

Tovább

Haltekercs pestoval

Tovább

Halászlé

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát