Hozzávalók

  • 4 db nagyobb csirkecomb kicsontozva,
  • 8 szelet pármai sonka vagy
  • 12 szelet bacon,
  • 2 csokor friss bazsalikom,
  • tengeri só

Göngyölt csirkecomb

A csirkecombok húsos felét enyhén megborsozzuk és megsózzuk. Alufóliából egy legalább 30 cm-es darabot tépünk. Kiterítjük és olajjal vékonyan megkenjük. Egymás mellé leterítjük a sonkát vagy a szalonnát és rátesszük a csirkecombot. Jó sok bazsalikomlevelet teszünk a közepébe, szorosan feltekerjük és becsomagoljuk a fóliába. Grillrácsra tesszük és időnként forgatva legalább 25 percig sütjük.

Receptek

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Bárány csülök, magvas, narancsos tabuleval (menta, koriander)

Tovább

Sertésszűz, édeskömény veloutéeval, céklás rizottóval

Tovább

Éjféli falatkák: Sült marhaszelet parmezán kosárban

Tovább

Sertéshúsos pite bárányhús filével

Tovább

Töltött borjúhús

Tovább

Kenyérmorzsás-paradicsomos csirkemell

Tovább

Kelbimbós csirkecombok

Tovább

Kávés-narancsos kacsamell

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát