Hozzávalók

  • 4 db nagyobb csirkecomb kicsontozva,
  • 8 szelet pármai sonka vagy
  • 12 szelet bacon,
  • 2 csokor friss bazsalikom,
  • tengeri só

Göngyölt csirkecomb

A csirkecombok húsos felét enyhén megborsozzuk és megsózzuk. Alufóliából egy legalább 30 cm-es darabot tépünk. Kiterítjük és olajjal vékonyan megkenjük. Egymás mellé leterítjük a sonkát vagy a szalonnát és rátesszük a csirkecombot. Jó sok bazsalikomlevelet teszünk a közepébe, szorosan feltekerjük és becsomagoljuk a fóliába. Grillrácsra tesszük és időnként forgatva legalább 25 percig sütjük.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból