Hozzávalók

  • 12 dkg cous-cous
  • 35 dkg szárzeller vékony szeletekre vágva
  • 7,5 dkg dió pirítva durvára törve
  • ½ db gránátalma magjai
  • 1 kis csomag petrezselyemzöld finomra vágva
  • 1 kis csomag menta levél finomra vágva

A dresszinghez:

  • ½ db gránátalma leve
  • 1 gerezd fokhagyma zúzva
  • ½ teáskanál só
  • 6 evőkanál olíva olaj
  • frissen őrölt bors

Gránátalmás cous-cous saláta

A dresszing alapanyagait egy tálban kikeverjük. A cous-coust 180 ml forró vízzel leöntjük és 5 percig állni hagyjuk. A hozzávalókat a dió kivételével összekeverjük, tálalás előtt a diót is hozzákeverjük.

Receptek

SARAMURĂ DE CRAP CU MĂMĂLIGĂ

Tovább

Sopa Mallorquina

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Polędwica na purée chrzanowo

Tovább

HIN HTOTE FINOMSÁG

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból