Hozzávalók

  • 12 dkg cous-cous
  • 35 dkg szárzeller vékony szeletekre vágva
  • 7,5 dkg dió pirítva durvára törve
  • ½ db gránátalma magjai
  • 1 kis csomag petrezselyemzöld finomra vágva
  • 1 kis csomag menta levél finomra vágva

A dresszinghez:

  • ½ db gránátalma leve
  • 1 gerezd fokhagyma zúzva
  • ½ teáskanál só
  • 6 evőkanál olíva olaj
  • frissen őrölt bors

Gránátalmás cous-cous saláta

A dresszing alapanyagait egy tálban kikeverjük. A cous-coust 180 ml forró vízzel leöntjük és 5 percig állni hagyjuk. A hozzávalókat a dió kivételével összekeverjük, tálalás előtt a diót is hozzákeverjük.

Receptek

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Creme Bruleé erdei gyümölcsökkel

Tovább

Éjféli falatkák: Kecskesajt-mártogatós zöldségekkel

Tovább

Málnás tiramisu

Tovább

Sütőtök pite – narancsszínű ízbomba

Tovább

Tök latte macchiato

Tovább

Rétegzett édesburgonya süti

Tovább

Burgonyatorta köretnek

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát