Hozzávalók

  • 4 padlizsán
  • őrölt bors
  • 8 rozmaringág
  • olívaolaj
  • 15 dkg kecskesajt felkockázva
  • a tálaláshoz:
  • fokhagymás olívaolaj
Elkészítési idő 50 perc
Adag 4 főre

Grillezett padlizsán kecskesajttal

A megmosott padlizsánt keresztben kettévágjuk, és magas falú tepsire sorakoztatjuk.

Sózzuk, borsozzuk, megkenjük olívaolajjal, mindegyik tetejére 1-1 rozmaringágat fektetünk. Fóliával lefedjük, és kb. 30 percig sütjük, amíg puha nem lesz a húsa. A fóliát levesszük, a zöldségekre tesszük a sajtot, és grill fokozaton még néhány percig pirítjuk az ételt.

Kevés fokhagymás olívaolajjal megöntözve tálaljuk.

Receptek

SARAMURĂ DE CRAP CU MĂMĂLIGĂ

Tovább

Sopa Mallorquina

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Polędwica na purée chrzanowo

Tovább

HIN HTOTE FINOMSÁG

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból