Hozzávalók

1 kg sertésdagadó

2 gerezd fokhagyma

1 vöröshagyma

1 csipet cukor

1/2 kávéskanál őrölt szegfűbors

1/2 kávéskanál citromos bors

1/2  csapott kávéskanál őrölt kömény

1 kávéskanál morzsolt kakukkfű

1/2 csapott kávéskanál morzsolt csilipaprika

olaj

továbbá:

vékonybél, alaposan átmosva

Elkészítési idő 90, perc
Adag 4-5 főre

Grillkolbász

A megtisztított hagymákat külön-külön felaprítjuk. Kevés olajon üvegesre dinszteljük a vöröshagymát, amikor majdnem kész, hozzáadjuk a fokhagymát, rövid ideig még együtt pirítjuk, majd hűlni hagyjuk. A húst egymás után kétszer ledaráljuk, az ízesítőkkel összedolgozzuk.  Alaposan megtisztított, beáztatott bélbe töltjük, 15-20 cm-ként duplán megcsavarjuk, majd elvágjuk. Kissé szikkadni hagyjuk.

Faszenes grillen,  többször megforgatva  készre sütjük.

 

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból