Hozzávalók

  • 80 dkg fehér húsú tengeri hal filé
  • 4 fej lila hagyma
  • 1 marék fekete olíva bogyó
  • 1,5 dl olíva olaj
  • 1 kis csokor petrezselyem
  • 1 dl fehérbor
  • liszt

Hal Vezuviana módra

A lila hagymákat vékony szeletekre vágjuk, majd a forró olíva olajban enyhén megpirítjuk.
A halfiléket megforgatjuk a lisztben, majd a hagymát félrehúzva az olíva olajban mindkét felét két percig pirítva megsütjük. Felöntjük a fehérborral, beleszórjuk a nagy darabokra vágott olajbogyót és a finomra vágott petrezselymet. A bort elforraljuk, és már tálalhatjuk is.

Receptek

Bacalhau confitado

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Hotate no saute

Tovább

Terre & mer

Tovább

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból