Hozzávalók

  • 50 dkg fehér húsú halfilé
  • 4 db buci
  • 10 dkg majonéz
  • csemegeuborka
  • paradicsom,
  • olívaolaj
  • 10 cm póréhagyma
  • 1 citrom, salátalevél

Halas burger

A halat felszeleteljük, besózzuk, lisztbe mártjuk és kevés olívaolajon mindkét oldalán megsütjük. Az uborkát és a póréhagymát metéltre vágjuk, összekeverjük annyi majonézzel, hogy nagyon sűrű legyen. Ízesítjük pár csepp citromlével, és ha szeretjük kevés apróra vágott kaporral. A bucikat félbe vágjuk és a vágott felüket kissé megpirítjuk. Salátalevelet, halszeletet, majonézt majd salátát és paradicsomkarikát teszünk rá és befedjük a bucival.

Receptek

Kardhal teriyaki steak grillen sütve, mentás uborkasalátával és zöldcitromos kókusztejkrémmel

Tovább

Hal Vezuviana módra

Tovább

Haltekercs pestoval

Tovább

Halászlé

Tovább

Grill polipnyárs meleg cézár salátával

Tovább

Garnélával töltött ravioli kemencében sült koktél paradicsom szósszal és friss mentával

Tovább

Garnélarák koktél Mary Rose mártással és grillezett korianderes tigrisrák farokkal, salátaágyon

Tovább

Garnéla kaliforniai paprikával

Tovább

Lazacos tagliatelle ruccolával

Tovább

Lazac tatár többféleképpen

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrobonusz.hu

Lépj be a METRO Bónusz Program világába!

Nagyszerű jutalmakat és kedvezményeket érhetsz el új hűségprogramunkban. Regisztrálj, és kezd el gyűjteni a pontokat minden vásárlással!