Hozzávalók

  • 50 dkg fehér húsú halfilé
  • 4 db buci
  • 10 dkg majonéz
  • csemegeuborka
  • paradicsom,
  • olívaolaj
  • 10 cm póréhagyma
  • 1 citrom, salátalevél

Halas burger

A halat felszeleteljük, besózzuk, lisztbe mártjuk és kevés olívaolajon mindkét oldalán megsütjük. Az uborkát és a póréhagymát metéltre vágjuk, összekeverjük annyi majonézzel, hogy nagyon sűrű legyen. Ízesítjük pár csepp citromlével, és ha szeretjük kevés apróra vágott kaporral. A bucikat félbe vágjuk és a vágott felüket kissé megpirítjuk. Salátalevelet, halszeletet, majonézt majd salátát és paradicsomkarikát teszünk rá és befedjük a bucival.

Receptek

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Kardhal teriyaki steak grillen sütve, mentás uborkasalátával és zöldcitromos kókusztejkrémmel

Tovább

Hal Vezuviana módra

Tovább

Haltekercs pestoval

Tovább

Halászlé

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát