Hozzávalók

  • 60 dkg tengeri hal filé
  • bazsalikomos pesto
  • olaj
  • 4 szál sárga
  • 4 szál fehérrépa
  • 1 csokor friss koriander
Adag 4

Haltekercs pestoval

A halfiléket 3 cm széles csíkokra vágjuk. megkenjük pestoval és feltekerjük. Hurkapálcára 3-3 darabot ráhúzunk és besózzuk. Serpenyőben, kevés olajon minden oladalát megsütjük. A répákat megtisztítjuk, felkarikázzuk, és kevés olajon megpároljuk. Legvégén megsózzuk és összekeverjük a metéltre vágott koriander levelekkel. A hallal együtt tálaljuk.

Receptek

Hotate no saute

Tovább

Terre & mer

Tovább

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Kardhal teriyaki steak grillen sütve, mentás uborkasalátával és zöldcitromos kókusztejkrémmel

Tovább

Hal Vezuviana módra

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát