Hozzávalók

  • 60 dkg tengeri hal filé
  • bazsalikomos pesto
  • olaj
  • 4 szál sárga
  • 4 szál fehérrépa
  • 1 csokor friss koriander
Adag 4

Haltekercs pestoval

A halfiléket 3 cm széles csíkokra vágjuk. megkenjük pestoval és feltekerjük. Hurkapálcára 3-3 darabot ráhúzunk és besózzuk. Serpenyőben, kevés olajon minden oladalát megsütjük. A répákat megtisztítjuk, felkarikázzuk, és kevés olajon megpároljuk. Legvégén megsózzuk és összekeverjük a metéltre vágott koriander levelekkel. A hallal együtt tálaljuk.

Receptek

Kardhal teriyaki steak grillen sütve, mentás uborkasalátával és zöldcitromos kókusztejkrémmel

Tovább

Hal Vezuviana módra

Tovább

Halászlé

Tovább

Halas burger

Tovább

Grill polipnyárs meleg cézár salátával

Tovább

Garnélával töltött ravioli kemencében sült koktél paradicsom szósszal és friss mentával

Tovább

Garnélarák koktél Mary Rose mártással és grillezett korianderes tigrisrák farokkal, salátaágyon

Tovább

Garnéla kaliforniai paprikával

Tovább

Lazacos tagliatelle ruccolával

Tovább

Lazac tatár többféleképpen

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrobonusz.hu

Lépj be a METRO Bónusz Program világába!

Nagyszerű jutalmakat és kedvezményeket érhetsz el új hűségprogramunkban. Regisztrálj, és kezd el gyűjteni a pontokat minden vásárlással!