Hozzávalók

  • 3 közepes fej lilahagyma
  • 2 ek.olívaolaj
  • 1 db szegfűszeg
  • 1 db ánizs
  • 20 dkg jázminrizs

Illatos hagymás rizs

A hagymát megtisztítjuk, félbevágjuk és vékonyan felszeleteljük. Lábosban, az olívaolajon üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a rizst is. Pár percig tovább pirítjuk és felöntjük 1,6-szoros forró vízzel. Beletesszük a fűszereket, ízesítjük sóval és fedő alatt készre pároljuk. A tűzről lehúzva, a fedőt rajta hagyva 10 percig pihentetjük, majd kivesszük a fűszereket és villával összekeverjük.

Receptek

SARAMURĂ DE CRAP CU MĂMĂLIGĂ

Tovább

Sopa Mallorquina

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Polędwica na purée chrzanowo

Tovább

HIN HTOTE FINOMSÁG

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból