Hozzávalók

  • 6 dl joghurt
  • 1 dl tejszín
  • 1 dl tej
  • 5 dkg cukor
  • kb. 3 dkg zselatin
  • 1 vaníliarúd
  • 25 dkg eper

Joghurtos tejszínpuding friss eperrel

A tejet a tejszínnel és a zselatinnal összekeverjük, és addig melegítjük, míg a zselatin fel nem olvad. Hozzáadjuk a cukrot a vanília kikapart magjait, egy csipet sót valamint a joghurtot. 2-3 percig melegítjük, míg langyos nem lesz. Bevizezett pudingformába öntjük és pár szem epret teszünk bele. Hűtőbe tesszük és legalább 4 órán át hűtjük.

Receptek

SARAMURĂ DE CRAP CU MĂMĂLIGĂ

Tovább

Sopa Mallorquina

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Polędwica na purée chrzanowo

Tovább

HIN HTOTE FINOMSÁG

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból