Hozzávalók

  • 1 kg sárgahüvelyű bab
  • 2 dl joghurt
  • 2 db citrom
  • 1 csokor kapor
  • 2 dl tej
  • 2 dl tejföl

Joghurtos zöldbab főzelék

A zöldbabot 2 cm-es darabokra vágjuk és sós, citromos vízben leforrázzuk. A joghurtot összekeverjük a tejjel, a tejföllel, az apróra vágott kaporral, egy citrom levével és kevés sóval. Lassan felmelegítjük és belekeverjük a még meleg leforrázott babot. Melegen és hidegen is fogyaszthatjuk.

Receptek

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Creme Bruleé erdei gyümölcsökkel

Tovább

Éjféli falatkák: Kecskesajt-mártogatós zöldségekkel

Tovább

Málnás tiramisu

Tovább

Sütőtök pite – narancsszínű ízbomba

Tovább

Tök latte macchiato

Tovább

Rétegzett édesburgonya süti

Tovább

Burgonyatorta köretnek

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát