Hozzávalók

  • kecsegefilé, só, olaj, vaj
  • 1 csokor zöldspárga, 8 szelet szárított feketeerdei sonka
  • A hollandi mártáshoz: 2 tojás sárgája, 1 dl tejszín, só, citrom, 6 dkg vaj
Elkészítési idő 50 perc
Adag 4

Kecsege spárgával és hollandival

A kecsegefilét besózzuk, és kevés olajon mindkét oldalát megpirítjuk. Hozzáadjuk a vajat, és folyamatosan locsolgatva készre sütjük.
A zöldspárgákat megtisztítjuk, félbevágjuk és leforrázzuk. Minden sonkaszeletbe 3-4 spárgát teszünk, feltekerjük és megpirítjuk.
A hollandi hozzávalóiból vízgőz felett mártást készítünk.
A halat a göngyölt spárgával, valamint a frissen elkészített hollandi mártással meglocsolva tálaljuk.

Receptek

Bacalhau confitado

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Hotate no saute

Tovább

Terre & mer

Tovább

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból