Hozzávalók

  • 50 dkg kelbimbó
  • 4 db csirkecomb
  • ½ szál póré
  • 0,5 dl olívaolaj
  • kakukkfű
  • fehérbors
  • 4 dl tejszín

Kelbimbós csirkecombok

A csirkecombokat félbevágjuk és besózzuk. A póréhagymát először hosszában ketté, majd fél centis darabokra vágjuk. Lábasban olívaolajat melegítünk, megfonnyasztjuk a póréhagymát és rátesszük a csirkecombokat. Ízesítjük szárított kakukkfűvel, frissen őrölt fehérborssal. Felöntjük 3 dl vízzel és a tejszín felével. Lefedve pároljuk 30 percig, majd hozzáadjuk a megtisztított kelbimbót. Ráöntjük a maradék tejszínt és további 20 perc alatt készre pároljuk.

Receptek

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Bárány csülök, magvas, narancsos tabuleval (menta, koriander)

Tovább

Sertésszűz, édeskömény veloutéeval, céklás rizottóval

Tovább

Éjféli falatkák: Sült marhaszelet parmezán kosárban

Tovább

Sertéshúsos pite bárányhús filével

Tovább

Töltött borjúhús

Tovább

Kenyérmorzsás-paradicsomos csirkemell

Tovább

Kávés-narancsos kacsamell

Tovább

Ír ürügulyás

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát