Hozzávalók

  • 50 dkg kelbimbó
  • 4 db csirkecomb
  • ½ szál póré
  • 0,5 dl olívaolaj
  • kakukkfű
  • fehérbors
  • 4 dl tejszín

Kelbimbós csirkecombok

A csirkecombokat félbevágjuk és besózzuk. A póréhagymát először hosszában ketté, majd fél centis darabokra vágjuk. Lábasban olívaolajat melegítünk, megfonnyasztjuk a póréhagymát és rátesszük a csirkecombokat. Ízesítjük szárított kakukkfűvel, frissen őrölt fehérborssal. Felöntjük 3 dl vízzel és a tejszín felével. Lefedve pároljuk 30 percig, majd hozzáadjuk a megtisztított kelbimbót. Ráöntjük a maradék tejszínt és további 20 perc alatt készre pároljuk.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból