Hozzávalók

  • 50 dkg kelbimbó
  • 4 db csirkecomb
  • ½ szál póré
  • 0,5 dl olívaolaj
  • kakukkfű
  • fehérbors
  • 4 dl tejszín

Kelbimbós csirkecombok

A csirkecombokat félbevágjuk és besózzuk. A póréhagymát először hosszában ketté, majd fél centis darabokra vágjuk. Lábasban olívaolajat melegítünk, megfonnyasztjuk a póréhagymát és rátesszük a csirkecombokat. Ízesítjük szárított kakukkfűvel, frissen őrölt fehérborssal. Felöntjük 3 dl vízzel és a tejszín felével. Lefedve pároljuk 30 percig, majd hozzáadjuk a megtisztított kelbimbót. Ráöntjük a maradék tejszínt és további 20 perc alatt készre pároljuk.

Receptek

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

ÇİĞ KÖFTE

Tovább

ĆEVAPČIĆI IN SOMUN

Tovább

MARJO BURGER

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metrokaracsony.hu

Ismerd a METRO karácsonyi kínálatát

Meríts ötleteket ünnepi receptjeink közül, ismerd meg karácsonyi praktikáinkat és áruházaink ünnepi kínálatát