Hozzávalók

  • 50 dkg burgonya
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • 1 mk. fűszerpaprika
  • 2 babérlevél
  • feketebors
  • olaj vagy zsír

Krumplileves

A hagymát finomra, a burgonyát pedig 2×2 cm-es kockákra vágjuk. Egy fazékban a zsiradékot felmelegítjük és a finomra vágott vöröshagymát a babérlevéllel együtt üvegesre pirítjuk. Megszórjuk fűszerpaprikával és felöntjük a vízzel. Hozzáadjuk a burgonyát, megsózzuk és lefedve – kb 20 perc alatt – készre főzzük. Legvégül kevés borssal és mivel a burgonya sok sót magába tud szívni, sóval ízesítjük.

Receptek

SARAMURĂ DE CRAP CU MĂMĂLIGĂ

Tovább

Sopa Mallorquina

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Polędwica na purée chrzanowo

Tovább

HIN HTOTE FINOMSÁG

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

Sáfrányos kagylóleves

Tovább

Bélszín steak „wellington” gomba ragus vajas kosárban kelbimbóval

Tovább

Áfonyás kalács

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból